Mourinho: Olympique Lyon este "un cadou otrăvit" pentru Real

Antrenorul portughez Jose Mourinho a calificat drept "un cadou otrăvit" faptul că echipa sa, Real Madrid, va întâlni formaţia franceză Olympique Lyon în optimile de finală ale Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorţi ce a avut loc vineri.

24 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Olympique Lyon este "un cadou otrăvit" pentru Real

Mourinho: Olympique Lyon este "un cadou otrăvit" pentru Real (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Echipa din Lyon nu are prestigiul sau numele altor formaţii, însă, practic, se califică în fiecare an în sferturile de finală ale Ligii Campionilor sau chiar şi în semifinale. Este un rival complicat. În plus, Real Madrid nu a câştigat niciodată în faţa acestei formaţii şi, din acest motiv, este o întâlnire ce se anunţă dificilă. A trecut mult timp de când Real Madrid nu a mai trecut de optimi. Însă, sunt optimist că acum vom reuşi", a declarat Mourinho pentru ediţia de sâmbătă a cotidianului Marca.

Olympique Lyon (locul 3 în campionatul Franţei) va întâlni formaţia Real Madrid (locul 2 în Primera Division) pe 22 februarie, în meciul tur, pe Stade Gerland, partida retur fiind programată pe Santiago Bernabeu în data de 16 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici