Muller a refuzat, Kovacs este favorit la Oltchim

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat că tehnicianul Herbert Muller a refuzat funcţia de antrenor al echipei şi sunt şanse mari ca ungurul Peter Kovacs să devină noul principal după despărţirea de Gheorghe Tadici.

14 afișări
Imaginea articolului Muller a refuzat, Kovacs este favorit la Oltchim

Muller a refuzat, Kovacs este favorit la Oltchim

"Muller mi-a spus iniţial că aşteaptă o ofertă concretă şi că ar fi o onoare pentru el să vină la Vâlcea. Apoi mi-a spus că nu crede că poate veni pentru că soţia sa are un salon de înfrumuseţare acolo şi câştigă foarte bine şi că are doi copii cărora le-ar fi greu să se acomodeze în România. Şansele sunt mici la Muller", a spus Gavrilescu.

Tehnicianul ungur Peter Kovacs, actual selecţioner al echipei naţionale feminine a Turciei de handbal, a devenit favorit la preluarea funcţiei de antrenor la Oltchim Râmnicu cu Vâlcea conform preşedintelul Gavrilescu. "Mai are un an de contract cu turcii, să vedem cum putem rezolva această problemă", a precizat Gavrilescu.

Clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea a renunţat la începutul lunii iunie la serviciile antrenorului Gheorghe Tadici, care este şi antrenorul naţionalei feminine a României şi cu care a câştigat în ultimii doi ani campionatul. Gruparea vâlceană a explicat că despărţirea de Tadici s-a produs din cauza a două declaraţii ale tehnicianului, "care au adus atingere imaginii şi prestigiului sponsorului principal" şi a respins varianta neoficială, conform căreia antrenorul intrase în conflict cu jucătoarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici