Muller: Aş vrea în sferturi pe Naisa Nis sau Kuban Krasnovar

Antrenorul Rulmentului, Herbert Muller, a declarat, la finalul partidei cu Feherep Alcoa, că a fost mereu sigur de calificarea echipei sale în sferturile Cupei EHF.

19 afișări
Imaginea articolului Muller: Aş vrea în sferturi pe Naisa Nis sau Kuban Krasnovar

Muller: Aş vrea în sferturi pe Naisa Nis sau Kuban Krasnovar (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ştiut că ne vom califica, şi asta s-a şi întâmplat. Mă bucur că am câştigat la 9 goluri diferenţă şi mai ales că am primit mai puţin de 30 de goluri. Nu contează că nu am mai dat noi 40, ci mult mai important este că începe să meargă şi apărarea şi mai ales şi poarta, care ne ajută mult", a spus antrenorul echipei braşovene.

"Acum aştept tragerea la sorţi, unde mi-ar plăcea să picăm cu cîştigătoarea dintre Naisa Nis şi Kuban Krasnovar, dar din păcate nu e Crăciun, să spun ce vreau şi să primesc. Aşteptăm şi ce o fi, o fi. Acum acest meci a trecut şi trebuie să ne întoarcem la campionat. Urmează meciul cu Zalăul şi trebuie să fim atenţi şi să continuăm şirul victoriilor", a mai precizat Herbert Muller.

Interul Rulmentului, Carmen Amariei îşi doreşte pentru sferturile de finală un adversar cât mai puternic.

"A fost un rezultat meritat şi ne bucurăm cu toţii pentru calificare. Vrem să aducem Cupa EHF la Braşov aşa că nu cred că trebuie să ne temem de cineva. Ba dimpotrivă, eu îmi doresc să picăm cu o echipă bună sau chiar foarte bună, nu e absolut nicio problemă", a spus jucătoarea braşovencelor.

Portarul Ionica Munteanu crede că cel mai important este că jucătoarele se ajută foarte mult în teren.

"Nu contează cine joacă mai bine, ci important este rezultatul final. Mă bucur, normal, pentru că ajut echipa, dar mai ales pentru că ne completăm foarte bine. Atunci când nu suntem noi într-o formă bună, merge bine apărarea, şi invers. Asta e tot ce contează".

Spre deosebire de antrenorul Herbert Muller şi Carmen Amariei, pivotul Ionela Gîlcă Stanca îşi doreşte pentru sferturile de finală un adversar accesibil.

"A fost destul de greu pentru că în manşa tur a fost egal şi ştiam că trebuie să facem un meci bun şi să ne calificăm. Normal, ar fi bine să picăm mai departe cu adversar accesibil, dar în această fază a competiţiei nu prea mai sunt echipe slabe".

Echipa Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce a învins, scor 36-27 (19-15), formaţia ungară Feherep Alcoa, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

Citeşte şi:

Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile Cupei EHF

Gaţu: Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu

Muller: Aş fi cel mai prost antrenor din lume să accept o plecare a jucătoarelor Neagu şi Horvath

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici