Mulţescu: Este un punct preţios obţinut de noi în deplasare

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a obţinut un punct extrem de important în partida disputată în deplasare, cu Astra Ploieşti, scor 1-1.

14 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Este un punct preţios obţinut de noi în deplasare

Mulţescu: Este un punct preţios obţinut de noi în deplasare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este un punct preţios obţinut de noi în deplasare. Păcat de finalul de meci, în care jucătorii şi-au pierdut cumpătul, dar, chiar dacă sunt bani mulţi în joc, nu cred că trebuie expuşi unor accidentări grave. În teren, chiar dacă nu am avut forţă în atac şi nu am reuşit să materializăm posesia noastră care a fost destul de bună, am avut principalul merit de anu fi căzut după golul primit. Trebuie să recunosc, pe finalul meciului, portarul nostru a fost un adevărat înger păzitor", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a precizat că echipa trebuie să câştige tot ce se poate până la finalul turului, după care lotul va trebui întărit, pentru a reuşi salvarea de la retrogradare.

"Suntem în secolul vitezei, am semnat aseară şi astăzi m-am prezentat în cantonamentul echipei de la Ploieşti şi, până la urmă, se pare că a fost o alegere bună. Oricum, mai avem mult de muncă la echipă, trebuie să câştigăm tot ce putem câştiga acum, în prima parte a campionatului, iar pentru retur trebuie să întărim lotul", a menţionat tehnicianul.

Antrenorul formaţiei nemţene a debutat cu o remiză pe banca tehnică a formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, în deplasare, în faţa echipei Astra Ploieşti, scor 1-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Liviu Ganea, în minutul '77, pentru gazde, respectiv Sofroni, în minutul 84, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici