Mulţescu: M-am înţeles în principiu cu Universitatea Cluj

Antrenorul Gheorghe Mulţescu, care ultima oară a pregătit formaţia de liga a III-a turcă Kahramanmaraşpor, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX că s-a înţeles, în principiu, cu membrii din conducerea clubului Universitatea Cluj pentru a pregăti echipa până la finalul sezonului.

1 afișare
Imaginea articolului Mulţescu: M-am înţeles în principiu cu Universitatea Cluj

Mulţescu: M-am înţeles în principiu cu Universitatea Cluj

"În principiu m-am înţeles cu Universitatea. Mâine dimineaţă (n.r. - vineri) mă duc şi finalizez, dar în principiu da. Voi semna până în vară, cu opţiune de prelungire. Mai discutăm după. Mi-aş dori să realizez obiectivul rămânerii în Liga I. O să fie foarte greu, o să-l realizez. Mai contează cum o să-l realizez?", a spus Mulţescu.

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor, după ce Adrian Falub şi-a înaintat demisia sâmbătă, după meciul cu Poli Timişoara, scor 1-2, din etapa a X-a a Ligii I.

Iniţial, după demisia lui Adrian Falub, conducerea clubului clujean şi-a îndreptat atenţia asupra tehnicianului Mihai Stoichiţă, cu care s-a negociat pentru preluarea funcţiei de director tehnic. Stoichiţă a declarat că pentru postul de antrenor principal l-a propus pe fostul tehnician al echipei Ceahlăul, Mihai Stoica.

Miercuri, Mihai Stoichiţă a cerut conducerii Universităţii Cluj un contract până la finalul sezonului, pentru suma de 90.000 de euro, şi o primă de obiectiv de 50.000 de euro, în caz de menţinere în Liga I. Consiliul de Administraţie al clubului Universitatea Cluj urma să decidă, joi, dacă va accepta pretenţiile financiare ale lui Mihai Stoichiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici