Munoz: Contra a avut umilinţa de a-şi cere scuze

Antrenorul echipei Getafe, Victor Munoz, a declarat, luni, că fundaşul român Cosmin Contra şi-a cerut scuze pentru faptul că a reacţionat cu nervozitate atunci când a fost înlocuit la pauza meciului cu FC Barcelona, scor 0-1, din campionatul Spaniei.

29 afișări
Imaginea articolului Munoz: Contra a avut umilinţa de a-şi cere scuze

Munoz: Contra a avut umilinţa de a-şi cere scuze

"Vreau să clarific totul pentru a nu fi probleme. La pauza meciului cu Barca, am făcut schimbarea Contra-Granero iar românul s-a supărat, nu într-un mod potrivit. I-am spus să fie respectuos, să arate că e bine crescut şi totul s-a terminat aici. A doua zi, el avut umilinţa de a-şi cere scuze în faţa coechipierilor şi de a da explicaţii, astfel că totul este bine", a spus Munoz.

Potrivit presei spaniole, Contra s-a enervat foarte rău şi chiar a încercat să-l lovească pe Munoz în momentul în care a aflat că va fi înlocuit. El a fost oprit de ceilalţi jucători ai echipei Getafe şi de membri ai staff-ului tehnic.

Presa din Spania scrie că incidentul este surprinzător în contextul în care Contra şi Munoz sunt prieteni în afara terenului, ei petrecându-şi multe momente împreună alături de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici