Munteanu: Mihai Stoica nu a avut nicio legătură cu aducerea şi cu plecarea mea de la Steaua

Antrenorul-jucător al formaţiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declart, luni, agenţiei MEDIAFAX, că preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, nu a avut "nicio legătură" cu aducerea sa la Steaua, în 2004, şi nici cu plecarea sa de la gruparea "roş-albastră", un an mai târziu.

1 afișare
Imaginea articolului Munteanu: Mihai Stoica nu a avut nicio legătură cu aducerea şi cu plecarea mea de la Steaua

Munteanu: Mihai Stoica nu a avut nicio legătură cu aducerea şi cu plecarea mea de la Steaua

"El nu a avut nicio legătură cu aducerea şi cu plecarea mea de la Steaua. Mie mi se terminase contractul, nu m-a dat el afară, asta e o prostie. Eu sunt mulţumit că am câştigat campionatul cu Steaua, cred că am avut un aport mare la această performanţă. Eu consider că a fost o perioadă frumoasă la Steaua şi el n-a avut niciun merit în aducerea mea acolo", a menţionat Munteanu.

Dorinel Munteanu nu a dorit să comenteze faptul că Mihai Stoica îl sfătuieşte să renunţe la cariera de jucător. "Nu răspund domnului preşedinte de club, fiindcă dacă nu respecţi omul respecţi funcţia şi nu pot să-mi permit să intru în discuţii. Şi nu vreau să-mi umbresc perioada de la Steaua, care a fost pentru mine una frumoasă, prin declaraţiile domnului Stoica. El iese în evidenţă prin alte lucruri. Nu vreau să-i răspund omului Stoica, vreau să-i respect funcţia pe care o deţine", a spus Dorinel Munteanu.

Mihai Stoica, a afirmat, duminică, într-o emisiune televizată, că Dorinel Munteanu ar trebui să-şi încheie cariera de jucător, pentru că nu mai face faţă în teren încă de când evolua la Steaua, în sezonul 2004/2005, când actualul preşedinte al Unirii era manager general la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Îi dau un sfat: să se lase, nu mai poate, aruncă o lumină destul de proastă asupra unei cariere de invidiat. El nu mai poate demult, dar nu-şi dă seama. S-a lăsat de mult şi nu-şi dă seama. Săracu', nu mai poate. Nu mai poate de când era la Steaua, am încercat atunci să-l fac să înţeleagă, dar n-a înţeles, a continuat să joace. Fotbalul s-a lăsat de el cam de mult", a spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici