Munteanu: Reacţia lui Bergodi a fost normală, antrenorii au nevoie de un sindicat care să-i apere

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că reacţia lui Cristiano Bergodi de a-i interzice patronului Gigi Becali să intre la vestiare este normală, precizând că antrenorii din România au nevoie de un sindicat care să le apere drepturile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Reacţia lui Bergodi a fost normală, antrenorii au nevoie de un sindicat care să-i apere

Munteanu: Reacţia lui Bergodi a fost normală, antrenorii au nevoie de un sindicat care să-i apere (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu mă surprinde ce s-a întâmplat la Steaua pentru că în România totul este posibil. Reacţia lui Bergodi mi se pare una normală, a unui om cu personalitate. Ar trebui să lăsăm orgoliile la o parte şi să fim mai uniţi, ceea ce nu suntem. Dacă unii nu au trecut printr-o astfel de experienţă să nu creadă că nu le va veni şi lor rândul. Aşa cum este sindicatul fotbaliştilor, să fie şi unul al antrenorilor. Trebuie să fim şi noi susţinuţi şi spijiniţi de cineva. Ar fi cazul ca şi Şcoala Federală de Antrenori, prin Mircea Rădulescu, să-şi arate susţinerea faţă de antrenori. Dacă tot ne amendează, ne ceartă, acum ar trebui să ne şi apere", a afirmat Munteanu.

Munteanu a menţionat că în perioada petrecută la conducerea tehnică a formaţiei Steaua nu a avut probleme cu patronul Gigi Becali.

"Am citit în ziare că s-au mai întâmplat astfel de lucruri şi la alte echipe. Eu cât am stat la Steaua nu am avut astfel de probleme, poate şi datorită faptului că patronul era în campanie electorală", a adăugat Dorinel Munteanu.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, l-a demis, joi, la finalul partidei cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Europa, pe antrenorul Cristiano Bergodi. La pauză, Becali a încercat să intre în vestiarul Stelei, dar a fost împiedicat de Bergodi, motiv pentru care l-a demis pe tehnician.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici