Munteanu: Vom fi obligaţi să facem transferuri la iarnă

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din Germania, că gruparea roş-albastră este obligată să facă transferuri în pauza competiţională din iarnă pentru a-şi întări lotul de jucători.

14 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Vom fi obligaţi să facem transferuri la iarnă

Munteanu: Vom fi obligaţi să facem transferuri la iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom fi obligaţi să facem transferuri la iarnă. Deocamdată nu am discutat cu domnul Gigi Becali despre transferurile din iarnă. Nu am vorbit cu el nici după meciul de aseară", a spus Munteanu.

Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de jocul echipei Steaua în partida pierdută, marţi, cu 0-3 în deplasare, cu Bayern Munchen, din etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor. "Nu poate să-mi treacă aşa uşor supărarea pentru că am aşteptat mult de la acest joc şi din păcate n-am reuşit ce ne-am propus. Nu am fost mulţumit deloc de jocul echipei mele. Jucătorii sunt obligaţi să treacă peste acest meci", a explicat antrenorul stelist.

Munteanu a recunoscut că Steaua a avut până acum un sezon mai puţin reuşit, precizând însă că acum cel mai important este meciul cu Unirea Urziceni. "Aseară a fost un joc de Liga Campionilor care este altceva. Trebuie să câştigăm primul meci în primul rând. Am avut un sezon mai puţin bun, sper ca prin cele două jocuri din punct de vedere al moralului jucătorii să revină la normal", a adăugat Dorinel Munteanu.

Victoria în meciul cu Fiorentina din ultima etapă a Grupei F este în opinia lui Munteanu obiectivul care a rămas formaţiei roş-albastre în actuala ediţie a Ligii Campionilor. "Obiectivul nostru este să câştigăm meciul cu Fiorentina pentru a ne califica în Cupa UEFA. E un meci care pe care", a mai spus Munteanu.

Referitor la incidentele produse de suporterii echipei Steaua, care au aprins torţe în tribunele stadionului Allianz Arena în timpul meciului cu Bayern Munchen, tehnicianul a afirmat: "Sunt puţin dezamăgit, echipa nu merita acest lucru. Dacă sunt suporteri adevăraţi trebuie să se gândească în primul rând la echipă. Echipa trebuie susţinută şi îi aştept la meciul cu Urziceni să încurajeze echipa, nu să producă incidente. Dacă sunt suporteri adevăraţi trebuie să ia în calcul şi perioadele mai puţin bune şi să încurajeze echipa în orice moment".

La sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, echipa Steaua a fost aşteptată de un suporter cu un fular cu însemnele clubului care i-a încurajat pe jucători şi a scandat numele antrenorului Dorinel Muntean şi pe cel al fundaşului Eugen Baciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici