Mureşan: A fost cea mai bună pregătire

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat vineri seara, la reîntoarcera echipei din cantonamentul din Antalya, că "feroviarii" au efectuat cea mai bună pregătire de când se află la conducerea clubului clujean.

11 afișări
Imaginea articolului Mureşan: A fost cea mai bună pregătire

Mureşan: A fost cea mai bună pregătire

"A fost cea mai bună pregătire de când sunt eu preşedinte. Deşi pregătirea a fost dură nu s-a accidentat nimeni. Suntem pe un drum bun. Căutăm formula ideală de echipă, dar mai sunt încă destul jocuri amicale până la începerea campionatului. Oricum, avem cea mai bună echipă şi promit că vom lua titlul", a declarat Mureşan.

Oficialul campioanei susţine că în Gruia ar mai putea ajunge un fotbalist. "S-ar putea să mai aducem un jucător. În privinţa plecărilor nu e nimic sigur. Ar putea să mai plece încă un jucător. Jucătorii pe care i-am transferat sunt valoroşi şi încearcă să se impună. Grupul i-a primit bine, iar acum ei trebuie să se lupte pentru titularizare", a adăugat preşedintele Iuliu Mureşan.

Iuliu Mureşan spune că şi-ar dori ca CFR să evolueze în finala Europa League din 2012 de la Bucureşti. "Ar fi bine să fim în finala Europa League. Până atunci o să avem o echipă mai bună. Noi în fiecare sezon încercăm să întărim lotul", a conchis Mureşan.

Jucătorii CFR-ului au primit două zile libere după stagiul din Turcia, luni fiind programat următorul antrenament al echipei. Marţi, pe stadionul CUG, clujenii vor disputa o partidă de verificare în compania divizionarei secunde FC Bihor. Apoi, lotul campioanei va pleca în Turcia pentru al doilea cantonament al iernii programat în perioada 5-15 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici