Mureşan: Am demonstrat că dacă ai valoare poţi să câştigi

Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, a trimis săgeţi înspre cei care s-au îndoit de valoarea clujenilor.

13 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Am demonstrat că dacă ai valoare poţi să câştigi

Mureşan: Am demonstrat că dacă ai valoare poţi să câştigi (Imagine: Mediafax Foto)

"Veni, vidi, vici. De data asta i-am învins noi la Roma, acum mii de ani ne-au învins ei pe noi. A fost un meci extraordinar, am fost o echipă care a luptat extraordinar de bine, am fost foarte bine aşezaţi în teren. Meritul este numai al băieţilor şi al antrenorului Maurizio Trombetta. Merită tot respectul nostru şi trebuie să avem încredere în ei. Putem, se poate, am arătat că se poate la mulţi suspicioşi care ne-au plâns de milă că jucăm la Roma. Am demonstrat că dacă ai valoare poţi să câştigi. E un lucru foarte important pentru tot fotbalul românesc şi pentru noi în mod deosebit", a precizat Mureşan.

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia italiană AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici