Mureşan: În principiu, transferul lui Dică a căzut

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, în principiu, transferul atacantului Nicolae Dică la echipa clujeană a căzut, precizând că, în opinia sa, cele trei milioane de euro cerute de stelişti pentru jucător nu reprezintă un preţ corect.

9 afișări
Imaginea articolului Mureşan: În principiu, transferul lui Dică a căzut

Mureşan: În principiu, transferul lui Dică a căzut (Imagine: Mediafax Foto)

"Părerea mea personală, fără să ştirbesc valoarea lui Dică, trei milioane nu e un preţ corect. În principiu, aducerea lui Dică a căzut definitiv. N-am discutat nici de bani nici de contract cu Dică. Eu cu Dică nu am discutat deloc. Eu cu Dică, vă rog să mă credeţi, nu am vorbit deloc şi nici de la club n-a vorbit nimeni cu Dică. Am fost sunat de mai multe persoane, nu de Dică. Ceea ce mi-a spus mie la telefon când m-a sunat Gigi Becali nu e interesant pentru noi şi de atunci n-am mai discutat. Preţul îl stabileşte piaţa. Dacă Dică va fi vândut la noi sau la altcineva cu un milion, ăla va fi preţul corect. Dacă se vinde cu cinci milioane, ăla-i preţul. E valabil la orice jucător", a spus Mureşan.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că este dispus să negocieze cu CFR Cluj cedarea atacantului Nicolae Dică, în schimbul căruia i-ar dori pe jucătorii Cristian Fabbiani şi Semedo sau numai unul dintre jucători plus bani. Conducerea CFR Cluj a precizat că este interesată de Dică, antrenorul Ioan Andone adăugând că s-ar despărţi de Fabbiani pentru Dică, în timp ce Semedo este netransferabil. Atacantul Cristian Fabbiani a declarat însă că în niciun caz nu va accepta să meargă la Steaua. Ulterior, Becali a spus: "Eu de ce crezi că le-am băgat-o, daţi trei milioane pe Dică, daţi patru milioane pe Goian, la mişto, să vezi, dau?".

Iuliu Mureşan a precizat că CFR nu îşi propune să fie pe primul loc la buget. "Ne propunem să aducem jucători buni şi poţi să aduci liberi foarte buni. Sunt mulţi jucători cu experienţă care nu semnează prelungirea contractului, chiar dacă cluburile îi presează. Ei rezistă la presiunea care e pusă de cluburi şi negociază mai bine contractul în aceste condiţii. S-ar putea să aducem şi jucători liberi. Poţi să aduci jucători foarte buni cu un buget mai mic. Sunt jucători la Steaua, Dinamo, Rapid şi de la alte echipe din campionatul intern care ne-au interesat şi ne interesează. Sunt mai greu de realizat transferurile de la aceste cluburi spre noi, decât de la un club din Argentina sau Portugalia. Nu însemnă că renunţăm, s-ar putea să vină şi jucători români, depinde cum vor evolua negocierile", a spus el.

Mureşan a afirmat că şi jucătorul Hugo Alcantare (Belenenses) este pe lista de achiziţii: "Avem mai mulţi pe mai multe posturi pe care îi studiem, îi urmărim, ne informăm, am trimis şi oameni să-i vadă. În Portugalia am doi scouteri foarte buni, în care am mare încredere. Ei ne recomandă de obicei jucători şi discutăm din timp".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici