Mureşan: Nu-l suspectez de nimic pe Marius Avram, dar a greşit

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că nu-l suspectează de nimic pe arbitrul Marius Avram, dar a precizat că acesta a greşit când nu a acordat penalti la Ciprian Deac, informează www.prosport.ro.

12 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nu-l suspectez de nimic pe Marius Avram, dar a greşit

Mureşan: Nu-l suspectez de nimic pe Marius Avram, dar a greşit (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"A fost penalti clar, am văzut reluări multe. Deac a fost singur, trebuia să fie şi eliminare la acea fază, dar nu-l suspectez cu nimic pe Avram. E un arbitru foarte bun, dar a greşit. A crezut că a fost simulare şi i-a acordat galben. Asta este, nu vreau să comentez prea mult arbitrajul, pentru că nici noi nu am jucat prea bine. Important e că echipa a avut atitudine, a jucat cu dăruire şi am încredere că vom lua titlul. Suntem cu un punct în faţă şi contracandidatele nu ne pot egala. Trebuie doar să ne câştigăm meciurile. Ne aşteaptă un adevărat derbi la Craiova", a spus Mureşan.

Oficialul clujean a afirmat că echipa sa ar putea pierde titlul din cauza acestui penalti neacordat. "S-a creat în presă şi peste tot impresia că noi suntem avantajaţi de arbitri, dar s-a văzut că nu e nimic adevărat. Putem pierde titlul pe acest penalti neacordat. Nu am avut niciun penalti în tot sezonul. Vasluiul, la cum a jucat azi, nu avea cum să marcheze", a precizat Mureşan.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I. În minutul 63, Ciprian Deac a căzut în careu în urma unui duel cu un fundaş vasluian, dar arbitrul Marius Avram i-a acordat cartonaş galben pentru simulare atacantului clujean.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici