Mureşan: Sportul ne-a pus multe probleme

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că Sportul Studenţesc a pus în dificultate echipa antrenată de Maurizio Trombetta, joi seară, în meciul disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în optimile de finală ale Cupei României.

22 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Sportul ne-a pus multe probleme

Mureşan: Sportul ne-a pus multe probleme (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie normală şi este clar că noi am jucat mai bine. Totuşi, Sportul a jucat foarte bine, este o echipă spectaculoasă, care ne-a pus multe probleme şi a avut chiar şi o bară. Până la urmă acesta este farmecul Cupei", a spus Mureşan, după victoria, cu scorul de 1-0, obţinută de CFR Cluj.

Iuliu Mureşan a precizat că îşi doreşte ca CFR Cluj să câştige din nou Cupa şi campionatul României. "Sper să facem eventul din nou şi să prindem un loc de Liga Campionilor, pentru că acum am acumulat mai multă experienţă şi putem obţine rezultate mai bune. Într-adevăr este greu să luptăm pe trei fronturi, dar sper să facem faţă şi să nu apară ceva neplăcut", a adăugat Mureşan.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din optimile competiţiei, disputat pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici