Mureşan: Vrem în primăvara europeană, nu contează dacă va fi Liga Campionilor sau Liga Europa

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, la sosirea echipei sale de la Roma, că obiectivul echipei sale rămâne să joace în cupele europene şi în primăvară, indiferent în ce competiţie.

13 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Vrem în primăvara europeană, nu contează dacă va fi Liga Campionilor sau Liga Europa

Mureşan: Vrem în primăvara europeană, nu contează dacă va fi Liga Campionilor sau Liga Europa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de joc, nu şi de rezultat. Echipa a jucat mai bine decât în alte partide şi am fi meritat un punct, pentru că am fost egalii Romei. Nu m-am supărat pe Traore, pentru că este un jucător de excepţie. Luptăm în continuare pentru locul al treilea, pe care îl putem obţine dacă scoatem un egal la Basel. Vrem să ajungem în «primăvara europeană», nu contează dacă va fi în Liga Campionilor sau în Liga Europa. M-am bucurat că Bayern a bătut pe Basel, cu siguranţă ei voi câştiga grupa. Rada este un jucător foarte bun, a jucat la nivel înalt şi se impune în echipa noastră", a spus preşedintele CFR Cluj.

CFR Cluj a pierdut, marţi seară, pe terenul formaţiei AS Roma, scor 1-2, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Grupei E din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici