Mutu a evoluat 45 de minute pentru Fiorentina în triunghiularul Dahlia Cup

Atacantul Adrian Mutu a evoluat în amicalul de 45 de minute pe care Fiorentina l-a câştigat, scor 1-0, în faţa echipei Cagliari, în cadrul triunghiularului Dahlia Cup, la care a participat şi formaţia Catania, informează site-ul oficial al clubului din Florenţa.

15 afișări
Imaginea articolului Mutu a evoluat 45 de minute pentru Fiorentina în triunghiularul Dahlia Cup

Mutu a evoluat 45 de minute pentru Fiorentina în triunghiularul Dahlia Cup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La turneul amical Dahlia Cup, disputat duminică seară pe stadionul Massimino din Catania, cele trei formaţii au jucat între ele câte un amical de 45 de minute.

În prima partidă din acest triunghiular, Fiorentina, cu Mutu prezent pe gazon tot meciul, a câştigat, scor 1-0, împotriva formaţiei Cagliari, prin golul marcat de Vargas '26.

În cea de a doua partidă, Catania a trecut, scor 0-0, 3-1 - după loviturile de departajare, de Cagliari.

În ultimul amical al turneului, Fiorentina, la care internaţionalul român Adrian Mutu nu a fost folosit, a fost învinsă, scor 2-0, de Catania. Golurile formaţiei siciliene au fost marcate de Sardo '10 şi Llama '11.

Triunghiular amical Dahlia Cup a fost câştigat de formaţia Catania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici