Mutu a înscris un gol în partida Fiorentina-Bayern Munchen, scor 1-1

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol în partida pe care echipa italiană AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia germană Bayern Munchen, într-un meci din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor.

18 afișări
Imaginea articolului Mutu a înscris un gol în partida Fiorentina-Bayern Munchen, scor 1-1

Mutu a înscris un gol în partida Fiorentina - Bayern Munchen, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu, care a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutele de prelungiri, a deschis scorul în minutul 11, Bayern reuşind egalarea prin Borowski, în minutul 78.

Atacantul echipei AC Fiorentina a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Bayern Munchen, scor 1-1, că formaţia italiană este lipsită de experienţă în Liga Campionilor, dar a precizat că este mulţumit de ce a reuşit gruparea toscană.

"Suntem puţin naivi, nu am reuşit să marcăm golul doi şi să închidem meciul. Suntem o echipă lipsită de experienţă, dar suntem satisfăcuţi de ceea ce reuşim în primul nostru sezon de Liga Campionilor. Bayern a egalat printr-un gol norocos. Şansele noastre de calificare în optimile Ligii sunt mici, dar vom încerca să producem surpriza într-o grupă imposibilă pentru noi", a spus Adrian Mutu, informează fiorentinanews.com.

În clasamentul grupei F conduc Olympique Lyon şi Bayern Munchen, ambele cu câte opt puncte, urmate de AC Fiorentina, cu trei puncte, în timp ce Steaua Bucureşti se află pe ultima poziţie, cu un singur punct.

În etapa a V-a a grupei F, programată la 25 noiembrie, vor avea loc partidele Bayern Munchen - Steaua Bucureşti şi AC Fiorentina - Olympique Lyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici