Mutu a marcat două goluri de senzaţie pentru Cesena - VIDEO

Atacantul Adrian Mutu a înscris al doilea său gol pentru echipa Cesena, duminică, din penalti, în meciul de pe teren propriu cu formaţia Genoa, scor 2-0 (0-0), din etapa a XIII-a a campionatului Italiei.

1186 afișări
Imaginea articolului Mutu a marcat două goluri de senzaţie pentru Cesena - VIDEO

Mutu a marcat două goluri de senzaţie pentru Cesena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu a transformat, în minutul 70, un penalti acordat pentru un fault al lui Moretti asupra lui Bogdani.

Atacantul român a marcat şi în minutul 80, cu un şut de la marginea careului, învingându-l pe fostul său coechipier de la Fiorentina, portarul Sebastian Frei.

Mutu: Am jucat mulţi ani alături de Frey, nu ştiam ce să fac la penalti şi am optat pentru o scăriţă

"A fost un meci frumos, foarte important. Golul din penalti? Am jucat şase ani alături de Frey, nu ştiam cum să trag şi astfel am optat pentru scăriţă. Sunt foarte mulţumit şi de al doilea gol, a fost frumos. Echipa s-a luptat la toate fazele jocului, a fost foarte agresivă. S-a văzut că ne doream victoria", a spus Mutu, care a ajuns la cota de 98 de goluri în Serie A, conform presei italiene.

După golul înscris din penalti, Adrian Mutu s-a bucurat mai întâi cu coechipierii săi, după care s-a dus la Frey şi l-a îmbrăţişat, pentru a-l consola.

Tehnicianul Daniele Arrigoni a declarat că atacantul român i-a spus dimineaţă cum urma să reacţioneze în cazul unui penalti: "Mutu a spus de dimineaţă că dacă va fi un penalti i-ar face o scăriţă lui Frey".

Adrian Mutu a mai înscris un gol pentru Cesena în 21 septembrie, în întâlnirea cu Lazio Roma, scor 1-2, din etapa a IV-a a campionatului Italiei.

Mutu a fost achiziţionat în această vară de Cesena, de la Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici