Mutu a revenit la Florenţa şi s-a antrenat alături de coechipieri

Atacantul român Adrian Mutu, care a petrecut câteva zile în România, a revenit la Florenţa şi s-a antrenat, miercuri, alături de coechiperii săi de la echipa AC Fiorentina, informează site-ul fiorentina.it.

19 afișări
Imaginea articolului Mutu a revenit la Florenţa şi s-a antrenat alături de coechipieri

Mutu a revenit la Florenţa şi s-a antrenat alături de coechipieri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu s-a întors la Florenţa şi s-a antrenat pe arena Artemio Franchi. După câteva zile petrecute în România, atacantul echipei Viola a revenit la antrenamentele cu grupul, în aşteptarea evoluţiilor în cazul de dopaj cu sibutramină", notează site-ul italian.

De asemenea, atacantul român a apărut, alături de coechipeiri săi de la echipa toscană şi de tehnicianul Cesare Prandelli, într-un mesaj video dedicat fostului jucător al Fiorentinei, Stefano Borgonovo, care a împlinit miercuri, 46 de ani, mesaj postat pe site-ul oficial al echipei din Florenţa.

La începutul acestei săptămâni, jucătorul formaţiei Fiorentina a fost pentru două zile în România, unde şi-a vizitat familia şi apropiaţii.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat. Conform ziarului Corriere Fiorentino, Adrian Mutu va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Mama lui Mutu a susţinut că jucătorul a luat un medicament pentru slăbit, pe care ea îl uitase când l-a vizitat în Italia, iar pe prospectul acestuia nu scria că ar fi conţinut sibutramină.

Adrian Mutu a fost pentru prima oară în carieră depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici