Mutu: Alibec e un jucător de valoare de care echipa naţională are nevoie;e puţin dezordonat pe teren

Adrian Mutu, managerul general de la Dinamo, a fost prezent, joi, la un eveniment monden, la finalul căruia a acceptat dialogul cu presa şi a abordat diverse subiecte. Mutu a vorbit, printre altele, despre lipsa lui Denis Alibec din lotul echipei naţionale.

165 afișări
Imaginea articolului Mutu: Alibec e un jucător de valoare de care echipa naţională are nevoie;e puţin dezordonat pe teren

Mutu: Alibec e un jucător de valoare de care echipa naţională are nevoie;e puţin dezordonat pe teren

Cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale, alături de Gheorghe Hagi, Mutu consideră că un jucător de valorea lui Alibec ar fi trebuit să fie prezent în lotul României pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru. "Briliantul" spune că nu se regăseşte în Alibec ca fotbalist şi este de părere că presiunea pusă pe atacantul FCSB este doar un sfert din cea care era pusă pe umerii săi la echipa naţională.

Mutu a atras, la rândul său, atenţia asupra minusurilor şi a modului în care se comportă Alibec pe teren în timpul meciurilor. "Nu, nu cred că mă regăsesc. Nici ca fotbalist, nici ca... Pe Denis îl cunosc, dar nu foarte bine ca băiat. Sunt sigur că e un băiat de mare caracter, puţin cam, eu ştiu, dezordonat pe teren. Braţele nu stau pe lângă corp niciodată, dar cred că e un jucător de valoare. Sper pentru el, în timp, să-şi dea seama că aceste gesturi pe care le face nu stau în fotbal, în jocul lui. Mai ales că este şi căpitan la FCSB. E jucător de valoare de care echipa naţională are nevoie şi sper să revină cât mai repede şi în circuitul echipei naţionale.

Cred că el la un sfert din ce presiune aveam eu, sincer, fără glumă. Cred că-i la sfert din ce presiune aveam eu şi o ştiţi foarte bine", a spus Mutu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici