Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, într-un interviu ce va fi difuzat, vineri seară, în cadrul emisiunii "Il signori del calcio" de la postul italian Sky Sport 1, că a încercat să demonstreze că poate fi valabilă comparaţia sa cu Gheorghe Hagi, informează cotidianul Tuttosport.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

A.M.: A fost o ofertă pe care nu o puteai refuza.

R: Ce relaţie aveai cu Abramovici?

A.M.: Una foarte bună, eram jucătorul favorit al fiului său.

R: La început a mers totul bine. După aceea, ai încetat să faci furori în teren şi făceai doar în afara lui.

A.M.: Când începi să exagerezi în afara terenului, pe teren fizicul nu mai acceptă. Să greşeşti este normal, face parte din viaţă, dar şi atunci când eşti o persoană publică este mult mai uşor ca oamenii să te arate cu degetul. Cel mai important lucru este să tragi concluziile cele mai bune din aceste critici.

R: Ai fost depistat pozitiv cu cocaină. Crezi că ai căzut într-o capcană?

A.M.: O capcană făcută din greşeli copilăreşti, nu cred că a fost ceva pus la cale de Chelsea pentru a mă alunga. Era uşor să greşeşti: eram celebru, la Londra mergeam peste tot şi eram tratat ca un rege. Am fost naiv, am fost un credul.

R: A fost vreun motiv pentru care te-ai lăsat influenţat?

A.M.: Cu câteva luni înainte să merg la Londra, am divorţat de soţia mea (n.r. - Alexandra Dinu), aveam şi un copil iar aceaste lucruri erau o mare povară. Apoi, ca şi atunci când am ajuns prima oară în Italia, oamenii, limba, erau toate noi. Intrasem puţin în depresie. La început acest lucru nu se simţea pentru că pe plan fotbalistic în mergea foarte bine. După aceea, am avut o pubalgie timp de trei luni, iar necazurile au început să apară.

R: Nu crezi că ar fi trebuit să fie mai aproape de tine cei de la Chelsea?

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici