Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, într-un interviu ce va fi difuzat, vineri seară, în cadrul emisiunii "Il signori del calcio" de la postul italian Sky Sport 1, că a încercat să demonstreze că poate fi valabilă comparaţia sa cu Gheorghe Hagi, informează cotidianul Tuttosport.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

A.M.: Nu am nicio părere pentru că nu mă gândesc la el şi pentru că nu mă interesează. Îl cunosc foarte bine pe Moggi (n.r - Luciano Moggi), ştiu cât de important era pentru Juventus datorită capacităţii sale şi pentru că îşi făcea cum trebuie munca. A venit scandalul Calciopoli şi nu ştiam ce să fac. Am plecat în Miami cu familia mea, m-a sunat Alessio Secco şi mi-a spus că nimeni nu mă obligă se plec de la echipă, dar exista o ofertă de la Fiorentina. Ţinând cont că acolo era antrenor Prandelli şi care erau ambiţiile Fiorentinei, am spus imediat da. Odată ce am ajuns acolo, am văzut că şi Fiorentina era implicată în acel scandal, dar era Prandelli la echipă şi vroiau foarte mult să mă transfere. Din fericire am reuşit să ne menţinem în Serie A.

R: Un fost coechipier de-al tău de la Juventus spune că eşti între primii zece fotbalişti ai lumii. Acest lucru îl spune Ibrahimovici.

A.M.: El a fost colegul meu de cameră în cei doi ani pe care i-am petrecut la Juve. Imaginaţi-vă ce pereche eu şi el în cameră!

R: Care a fost cel mai frumos moment al tău la echipa din Florenţa?

A.M.: Semifinala Cupei UEFA pe care am pierdut-o la penalti, putem chiar să şi câştigăm acel trofeu.

R: Cum ţi se pare Florenţa?

A.M.: Este un oraş ciudat. În trei zile poate trece de la entuziasm la pesimism. Şi apoi revii la entuziasm. Nu există mult echilibru în sentimente. Acest lucru însă reprezintă forţa acestui oraş, deoarece este suficient un singur episod pentru a reda entuziasmul, mai repede decât în alte locuri. Suntem foarte influenţaţi de temperamentul oamenilor acestui oraş.

R: Ce s-a întâmplat vara trecută?

A.M.: AS Roma vroia să mă transfere. Apoi, eu şi Fiorentina, chiar şi cei de la Roma, ne-am gândit că cel mai bun lucru este ca eu să rămân la Florenţa. Am rămas aici şi sper să rămân aici pentru cât mai mult timp.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici