Mutu, apreciat de Gilardino şi de căpitanul Fiorentinei, Montolivo

Atacantul formaţiei Fiorentina Alberto Gilardino, a declarat că Adrian Mutu este un jucător mare, de aceeaşi părere fiind şi căpitanul Riccardo Montolivo, care a spus că românul aduce un plus de valoare echipei, informează presa italiană.

36 afișări
Imaginea articolului Mutu, apreciat de Gilardino şi de căpitanul Fiorentinei, Montolivo

Mutu, apreciat de Gilardino şi de căpitanul Fiorentinei, Montolivo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gilardino, dorit de Juventus Torino şi Olympique Marseille, a declarat, pentru cotidianul La Nazione, că vrea să rămână la Fiorentina şi că speră ca şi Mutu să rămână. Aceste afirmaţii au fost interpretate de libero.it ca o dorinţă de atacantului italian de a rămâne la Fiorentina pentru a obţine succese alături de Mutu. "Adrian se antrenează bine şi la sfârşitul lunii octombrie va putea reveni. Nu ştiu care este intenţia clubului, spun doar că este un mare jucător", a spus Alberto Gilardino.

Montolivo a afirmat, pentru Sky Sport 24, că Adrian Mutu îşi doreşte mult să înscrie goluri pentru Fiorentina: "El ar aduce un plus de valoare echipei. Are o dorinţă atât de mare de a juca şi de a înscrie pentru echipă... Când va fi gata va face lucruri mari".

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici