Mutu ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a declarat că ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, în cazul în care gruparea toscană i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenţa lui Giuseppe Rossi.

234 afișări
Imaginea articolului Mutu ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina

Adrian Mutu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Regret ceea ce i s-a întâmplat lui Rossi, juca foarte bine şi ajuta Fiorentina. Eu la Fiorentina? Ştiţi cu toţii ce simt pentru acest oraş şi această echipă. Am rămas în relaţii bune cu membrii conducerii. Acum mă antrenez cu un preparator fizic spaniol. Am avut discuţii cu Petrolul, încă nu am semnat nimic şi dacă Della Valle mă va chema, nu mă voi gândi de două ori", a declarat Mutu la Radioblu.

Mutu a evoluat pentru Fiorentina între 2006 şi 2011, reuşind să marcheze 54 de goluri. Din 2012, el este legitimat la formaţia franceză Ajaccio.

Atacantul formaţiei Fiorentina, Giuseppe Rossi, a suferit o leziune la ligamentul colateral al genunchiului drept, la meciul cu Livorno, scor 1-0, din campionatul Italiei, el urmând să fie indisponibil mai multe luni, tehnicianul Vincenzo Montella având mai multe probleme în ofensivă, după ce şi germanul Mario Gomez este accidentat.

La 24 noiembrie, atacantul Adrian Mutu anunţa că din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an şi jumătate cu formaţia Petrolul Ploieşti, urmând să fie împrumutat pe această perioadă de la gruparea AC Ajaccio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici