Mutu: Bătălia abia a început

Atacantul Adrian Mutu a declarat că, după o etapă în care Fiorentina a fost învinsă de Udinese, scor 1-3, şi AC Milan a pierdut meciul cu Atalanta, scor 1-2, lupta pentru o poziţie de Liga Campionilor abia a început.

15 afișări
Imaginea articolului Mutu: Bătălia abia a început

Mutu: Bătălia abia a început (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului firenzeviola.it, Mutu a urmărit cu mare atenţia partida Fiorentinei, în care nu a evoluat deoarece a fost suspendat, dar şi meciul Milanului, pierdut, scor 1-2, cu Atalanta. Românul s-a bucurat la penaltiul ratat de Pirlo, lăudându-l pe portarul Atalantei. "Am pierdut la Udinese, dar cursa este deschisă. Udinese şi Sampdoria au început să fie mai periculoase ca Milan. Însă nu ne vom da la o parte. Bătălia abia a început", a spus Mutu.

"Astăzi am fost doar tată şi soţ. Dar am fugit după micuţa Adriana mai mult ca în teren. Când soţia mea a venit la stadion nu am pierdut niciodată. O să-i cer să vină mereu", a declarat Mutu.

Mutu a vorbit şi despre coechipierii săi de la Fiorentina. "În fotbal ajunge o diferenţă de trei ani şi deja te simţi departe. Sunt lumi diferite. Sunt mai apropiat de Gamberini, Ujfalusi, Kuzmanovici. Ultimul este mai tânră, dar ştie ce înseamnă respectul. Toată echipa este formată din băieţi inteligenţi, curajoşi, dar Kuz ştie că respecte pe cineva mai în vârstă decât el", a menţionat Mutu.

În lupta pentru ultimul loc loc de Liga Camionilor, Fiorentina ocupă locul 4, cu 53 de puncte, urmată de Udinese - 50 puncte şi AC Milan - 49 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici