Mutu, criticat pentru prestaţia din meciul AS Roma - AC Fiorentina

Internaţionalul român Adrian Mutu, care a evoluat 61 de minute pentru formaţia AC Fiorentina în meciul pierdut, duminică, în deplasare, cu AS Roma, scor 1-3, a fost criticat de presa din Italia pentru prestaţia avută în acest joc.

19 afișări
Imaginea articolului Mutu, criticat pentru prestaţia din meciul AS Roma - AC Fiorentina

Mutu, criticat pentru prestaţia din meciul AS Roma - AC Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul fiorentina.it i-a acordat atacantului român nota 5, menţionând că Mutu a fost practic inexistent în acest joc. "Mutu a fost absent de la apel. Acest lucru poate fi explicat doar într-o mică măsură. Mai precis prin cele două situaţii particulare, faptul că vine după o lungă perioadă de accidentare şi din cauza afacerii cu amenda", notează site-ul italian.

Firenzeviola.it consideră că era dificil pentru Mutu să arate ceva în jocul cu AS Roma având în vedere că întreaga echipă din Florenţa a evoluat prost. "Mutu era greu să se exprime ţinând cont că întreaga echipă a fost absentă. S-a deplasat în spatele lui Gilardino fără a-şi găsi poziţia corectă. Din spate au venit numai lansări lungi, iar pentru jucătorul român să pună mingea jos a devenit o misiune imposibilă. Totuşi, atunci când a găsit un spaţiu, foarte rar a reuşit un şut, un dribling, ceva", a scris sursa citată, care l-a notat pe Mutu cu 4,5.

Aceeaşi notă a primit-o internaţionalul român şi din partea site-ului calciotoscano.it, care a menţionat că Mutu s-a evidenţiat doar când a fost schimbat de tehnicianul Cesare Prandelli: "Mutu a fost protagonist în «Cine l-a văzut?». S-a observat doar atunci când a fost schimbat de Prandelli".

Violanews.com l-a notat pe jucătorul român cu nota 4 şi s-a întrebat de ce a fost folosit ca titular de Cesare Prandelli. "Oscilează între mijlocul terenului şi atac, luând chiar forma unei fantome. Se întreabă ce caută printre titulari şi cum poate rămâne pe teren mai mult de o oră".

Agenţia Datasport i-a acordat jucătorului român nota 4 pentru jocul făcut în disputa AS Roma - Fiorentina, aceeaşi pe care a primit-o Adrian Mutu şi din parte site-ului violaplanet.it.

Site-ul violaplanet.it punctează că pentru Mutu jocul de la Roma a fost unul "de uitat". "Seară de uitat pentru Mutu. Dacă nu este în condiţie fizică să evolueze este mai bine să fie păstrat pe bancă, pentru că în această stare nu ajută la nimic", a explicat sursa citată.

Mutu a fost titular în meciul pierdut de Fiorentina, scor 1-3, duminică seară, în deplasare, în faţa formaţiei AS Roma, în etapa a patra a campionatului Italiei. Mutu a evoluat până în minutul 61, când a fost înlocuit cu Jovetici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici