Mutu debutează luni pe banca tehnică a CFR Cluj într-un meci cu FC Voluntari

Adrian Mutu debutează luni pe banca tehnică a CFR Cluj în meciul cu FC Voluntari din etapa a 23-a a Superligii.

299 afișări
Imaginea articolului Mutu debutează luni pe banca tehnică a CFR Cluj într-un meci cu FC Voluntari

Mutu debutează luni pe banca tehnică a CFR Cluj într-un meci cu FC Voluntari

Partida CFR 1907 Cluj - FC Voluntari este programată luni, de la ora 20.00, în etapa a 23-a a Superligii.

Potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal, feroviarii clujeni au avut în sezonul curent un parcurs formidabil pe teren propriu, CFR Cluj fiind singura echipă neînvinsă din postura de gazdă (7 victorii, 4 remize).

Trei succese (2-0 cu Petrolul, 2-1 cu U Cluj, 2-1 cu Rapid), patru rezultate de egalitate şi patru partide pierdute este palmaresul înregistrat de ilfoveni în deplasările din ediţia curentă.

CFR Cluj şi FC Voluntari s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 21 de ori, de 17 ori s-au impus ardelenii, de două ori au câştigat vizitatorii din această rundă, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat s-a consemnat pe 2 septembrie 2023, FC Voluntari - CFR Cluj 1-4, goluri înscrise de A Dumiter, respectiv P. Otele, K. Muhar - dublă şi L. Juricic.

Clubul CFR Cluj a anunţat miercuri oficial că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici