Mutu, emblema nulităţii

Site-ul fiorentinanews.com a scris că atacantul Adrian Mutu a fost "emblema nulităţii", după prestaţia modestă avută de român în partida pe care echipa sa, AC Fiorentina, a pierdut-o, miercuri, în deplasare, scor 1-2, cu formaţia Genoa, în etapa a X-a a campionatului Italiei.

37 afișări
Imaginea articolului Mutu, emblema nulităţii

Mutu, emblema nulităţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 4 internaţionalului român.

"Mutu a fost emblema nulităţii. Nu ştim ce se întâmplă în mintea lui, dar pe teren nu a creat nimic. A fost o seară cu adevărat tristă în care nimic nu i-a ieşit", a scris fiorentinanews.com.

Site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 4,5 pe Mutu: "S-a văzut puţin, nu a fost adevăratul Mutu. Trebuie să muncească pentru a-şi îmbunătăţi jocul".

Site-urile calciomercato.it, goal.com, pianetagenoa1893.net şi fiorentina.it i-au acordat nota 5 atacantului român. "În umbră şi ieşit din formă", a scris calciomercato.it.

"Anul trecut, românul a fost autorul unei incredibile triple cu Genoa şi a adus un punct Fiorentinei. De această dată nu a jucat nimic, practic s-a ascuns de minge", a notat goal.com.

"Mutu nu a existat. Se poate spune că nu este în formă, dar un merit au şi fundaşii adverşi", a scris pianetagenoa1893.net.

"Românul este în umbră. Şi-a consumat o mare parte din energie certându-se cu arbitrul. A fost puţin lucid şi prea puţin precis", a notat firenzeviola.it.

Site-urile fiorentina.it, violaplanet.com şi violanews.com l-au notat cu 5,5 pe Adrian Mutu.

"Mutu nu este în cea mai bună condiţie fizică. Nu a convins şi a fost departe de prestaţia de la Budapesta", a scris fiorentina.it.

"Mutu nu a reuşit să repete prestaţia de excepţie de anul trecut. A fost aproape de gol după un corner executat de Vargas, dar în general nu a reuşit să pună în pericol poarta adversă", a notat violaplanet.com.

"Românul a început variind mult poziţia în atac. Odată cu intrarea lui Marchionni a revenit în zona cebtrală, în spatele lui Gilardino. Multă mişcare şi dorinţă, dar puţină precizie", a scris violanews.com.

Cotidianul Il Tempo i-a acordat nota 6 internaţionalului român. "Se poate spune că Mutu este în creştere după debutul de sezon dezastruos. Dar de la el se aşteaptă întotdeauna mai mult", a scris Il Tempo.

Adrian Mutu a fost integralist în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, miercuri, în deplasare, scor 1-2, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a X-a din Serie A.

Vezi aici rezumatul meciului dintre AC Fiorentina şi Formaţia Genoa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici