Mutu este dorit din nou de Zenit Sankt Petersburg

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este din nou dorit de formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, care este dispusă să mărească oferta pe care a făcut-o pentru internaţionalul român la începutul acestui sezon, informează cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.

25 afișări
Imaginea articolului Mutu este dorit din nou de Zenit Sankt Petersburg

Mutu este dorit din nou de Zenit Sankt Petersburg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Amânarea sentinţei în cazul cu Chelsea îi va permite lui Mutu să joace mult mai destins. Dar aceasta nu face ca interesul altor cluburi pentru jucătorul român să fie mai mic, ba chiar apar din nou semnale. De aceea au revenit vocile ce provin din Rusia şi care afirmă că Zenit Sankt Petersburg se află pe urmele lui Mutu, mai ales că posibilul viitor antrenor al ruşilor ar urma să fie Luciano Spalletti. Potrivit cotidianului La Nazione pentru Mutu (şi pentru Fiorentina) din Rusia ar fi pe drum o ofertă economică dublă extrem de importantă", notează site-ul violanews.com.

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, că Tribunalul Federal al Elveţiei a dat o decizie de "suspendare temporară" a hotărârii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea.

Presa din Rusia şi cea din Italia a scris, în perioada de mercată de vară, că oficialii grupării Zenit Sankt Petersburg i-a propus atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, un contract pe trei sezoane şi un salariu anual de 5,5 milioane de euro. Cu toate acestea, clubul rus Zenit Sankt Petersburg a dezminţit, la 17 august, pe site-ul oficial, informaţiile privind "orice fel de negociere" pentru transferul românului Adrian Mutu, aşa cum anunţase presa.

Internaţionalul român mai are contract cu Fiorentina până în vara anului 2012 şi are un salariu de aproximativ două milioane de euro pe sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici