Mutu face parte din lista de jucători anunţată de Fiorentina pentru Liga Campionilor

Atacantul Adrian Mutu, depistat pozitiv de două ori în această lună şi suspendat de Comitetul Olimpic Italia (CONI) până se va lua o decizie în cazul său, face parte din lista pentru Liga Campionilor, anunţată de Fiorentina, luni seară, pe site-ul oficial.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu face parte din lista de jucători anunţată de Fiorentina pentru Liga Campionilor

Mutu face parte din lista de jucători anunţată de Fiorentina pentru Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lista anunţată de Fiorentina este următoarea: Avramov, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetici, Kroldrup, De Silvestri, Marchionni, Mutu, Vargas, Santana, Montolivo, Pasqual, Comotto, Natali, Seculin, Zanetti, Felipe, Bolatti, Keirrison.

Potrivit presei italiene, pe lista pentru LC pot fi incluşi alţi jucători doar în locul fotbaliştilor cedaţi. Astfel, în locul lui Dainelli, Castillo şi Jorgensen au fost incluşi Felipe, Keirrison şi Bolatti. "Toţi ceilalţi jucători care făceau parte din lista precedentă nu pot fi şterşi", notează La Repubblica.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici