Mutu, locul 6 în clasamentul intermediar al celor mai populari fotbalişti din lume

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, se menţine pe locul şase în clasamentul intermediar al Federaţiei Internaţionale de Statistică a Fotbalului (IFFHS) în privinţa celor mai populari fotbalişti din anul 2007.

2 afișări
Imaginea articolului Mutu, locul 6 în clasamentul intermediar al celor mai populari fotbalişti din lume

Mutu, locul 6 în clasamentul intermediar al celor mai populari fotbalişti din lume

Adrian Mutu a fost votat de 20.155 de vizitatori ai site-ului IFFHS şi este devansat de egipteanul Mohamed Aboutreika (955.193), arabul Yasser Al-Qahtani (583.962), irakianul Younis Mahmoud (543.724), brazilianul Rogerio Ceni (244.790) şi rusul Egor Titov (34.192).

Poziţia a şaptea este ocupată de brazilianul Kaka (18.329), urmat de Ismail Matar (Emiratele Arabe Unite, 15.266), Mohamed Amine Chermiti (Tunisia, 14.441) şi Lionel Messi (Argentina, 13.393).

Pe poziţii inferioare ale clasamentului privind popularitatea se află jucători precum Ronaldo, Ronaldinho, David Beckham, Francesco Totti şi Raul.

Cel mai popular fotbalist al anului 2007 va fi ales de vizitatorii site-ului IFFHS până la 3 ianuarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici