Mutu, neconvocat de noul tehnician al echipei Ajaccio pentru meciul cu Toulouse

Antrenorul Christian Bracconi nu l-a convocat pe atacantul Adrian Mutu pentru primul său meci ca interimar al echipei Ajaccio, cu Toulouse, programat sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00.

90 afișări
Imaginea articolului Mutu, neconvocat de noul tehnician al echipei Ajaccio pentru meciul cu Toulouse

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nici fundaşul Ştefan Popescu nu este în lot, însă a revenit după o pauză de trei luni atacantul brazilian Eduardo, informează l'Equipe.

Lotul convocat de Bracconi este următorul: Ochoa, Sissoko - Hengbart, Bonnart, Perozo, Tonucci, Zubar, Dielna - Pedretti, Pierazzi, Lasne, Mostefa, André, Gonçalves, Tallo - Oliech, Belghazouani, Eduardo.

Directorul academiei de tineret a clubului AC Ajaccio, Christian Bracconi, a fost numit, luni, la conducerea interimară a echipei, după demiterea italianului Fabrizio Ravanelli. Bracconi se va afla la conducerea tehnică cel puţin până la pauza de iarnă, care începe la 23 decembrie, a anunţat preşedintele Alain Orsoni.

Tehnicianul echipei Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, a fost demis după înfrângerea înregistrată, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa grupării Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici