Mutu: Nu sunt dezamăgit de transferurile Fiorentinei

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, că nu este dezamăgit de transferurile făcute de oficialii clubului AC Fiorentina şi crede că noii veniţi vor ajuta mult echipa, informează agenţia Datasport.

1 afișare
Imaginea articolului Mutu: Nu sunt dezamăgit de transferurile Fiorentinei

Mutu: Nu sunt dezamăgit de transferurile Fiorentinei

"Nu sunt dezamăgit de transferuri. Au venit jucători tineri care vor ajuta echipa. În acest moment suntem la 80 la sută din capacitate şi singura problemă pare să fie plecarea lui Toni, un jucător important în sezoanele trecute. Pentru mine visul este să ajungem în Liga Campionilor, dar trebuie să ne gândim că avem de luptat cu patru formaţii mai puternice decât noi", a spus Mutu.

Întrebat de situaţia bulgarului Valeri Bojinov, aflat în conflict cu fanii Fiorentinei, internaţionalul român a afirmat: "Îmi displace situaţia lui, dar noi sperăm că suporterii îl vor ierta, deoarece Bojinov face parte din familia Fiorentinei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici