Mutu şi Chivu nu au participat la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Bosnia

Jucătorii echipei naţionale a României, Adrian Mutu şi Cristian Chivu, nu au participat, vineri, la antrenamentul oficial înaintea partidei cu Bosnia-Herţegovina, programată sâmbătă, în preliminariile Campionatului European din 2012, informează www.prosport.ro.

84 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Chivu nu au participat la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Bosnia

Mutu şi Chivu nu au participat la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Bosnia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Cei doi nu au participat nici la ultimul antrenament al echipei naţionale înaintea plecării spre Bosnia, care s-a desfăşurat joi, pe stadionul Dinamo.

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinute la Zenica, că este sigur de prezenţa în teren a atacantului Adrian Mutu la meciul cu Bosnia-Herţegovina, deşi acesta a acuzat o stare de răceală în ultimele zile.

La rândul său, fundaşul Cristian Chivu are o problemă musculară, el declarând, vineri, în conferinţa de presă, că dacă se va simţi apt 80 la sută, va intra pe teren la meciul cu Bosnia.

Partida Bosnia-Herţegovina - România, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, va avea loc, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis de Pro TV de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici