Mutu spune că şi-a cerut scuze şi că a avut o discuţie de la "bărbat la bărbat" cu Răzvan Lucescu

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a avut o discuţie "ca de la bărbat la bărbat" cu selecţionerul Răzvan Lucescu şi a subliniat că şi-a cerut scuze, iar acest lucru nu înseamnă că i-au "căzut gradele".

20 afișări
Imaginea articolului Mutu spune că şi-a cerut scuze şi că a avut o discuţie de la "bărbat la bărbat" cu Răzvan Lucescu

Mutu spune că şi-a cerut scuze şi că a avut o discuţie de la "bărbat la bărbat" cu Răzvan Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am vorbit cu Răzvan, a fost o discuţie constructivă, am vorbit mai mult despre ce trebuie să facem în continuare decât despre ce s-a întâmplat, lucrurile aparţin trecutului. Pentru mine nu este nicio problemă şi cred că nici pentru Răzvan. Mi-am cerut scuze, mi-am cerut iertare, la băieţi, la staful tehnic, la cei prezenţi la Belgrad. Am înţeles ce l-a deranjat pe Răzvan şi aşa am considerat. Fiecare poate să creadă ce vream, eu voi încerca să arăt pe teren că am o altă atitudine. Am vorbit cu Răzvan chiar din prima zi, oricum nu am fost acuzat de blat de Răzvan. Cu Mircea Lucescu eu nu am treabă, el este la Doneţk şi alţi oameni din fotbal pot să spună acest lucru. Pe mine mă intersează dacă spune asta Răzvan, pentru că el este antrenorul meu. A fost o discuţie ca de la bărbat la bărbat. Atunci când se întâmplă normal, e normal să vorbim ca de la bărbat la bărbat, iar faptul că mi-am cerut scuze nu înseamnă că mi-au căzut gradele sau ceva. Nu e prima dată când mi-am cerut scuze, e un lucru normal, un respect faţă de colegi, aşa se trăiete într-un colectiv şi asta trebuie demonstrat prin fapte", a declarat Mutu.

Mutu a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde reprezentativa antrenată de Răzvan Lucescu se pregăteşte în vederea meciului cu Bosnia, din preliminariile Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici