Mutu: Trebuie să dăm totul pentru a ne îndeplini visul de a merge în finală

Atacantul Adrian Mutu a declarat că jucătorii Fiorentinei trebuie să dea totul în teren pentru a-şi îndeplini visul de a accede în finala Cupei UEFA, joi, la meciul cu Glasgow Rangers, din manşa sceundă a semifinalelor competiţiei, informează site-ul violanews.com.

20 afișări
Imaginea articolului Mutu: Trebuie să dăm totul pentru a ne îndeplini visul de a merge în finală

Mutu: Trebuie să dăm totul pentru a ne îndeplini visul de a merge în finală

"Sper să marchez mâine, deşi nu depinde doar de mine. Important este să dau totul. Partida de mâine ne poate duce la realizarea visului de accedere în finală. Ne dăm seama de importanţa acestui meci şi sperăm să ne putem îndeplini acest obiectiv. Trebuie să dau totul fără a mă gândi la un posibil cartonaş galben. Nu sunt un simulator, penaltiul cu Sampdoria a fost sută la sută", a declarat Mutu.

Atacantul român a precizat că Fiorentina are nevoie de sprijinul suporterilor pentru a reuşi accederea în finală. "Fiorentina a demonstrat mare caracter pentru 52 de meciuri consecutive şi dacă ar mai fi alte 20, le-am juca fără a simţi oboseala. Adrenalina ne ajută foarte mult. Nu este cea mai importantă partidă deoarece am jucat şi sferturi de finală cu Chelsea, dar pe aceasta o simt mult mai bine. Probabil pentru că am jucat atât de mult cu această echipă simţindu-mă puţin protagonist. Vom da totul în teren, dar şi suporterii noştri trebuie să ne sprijine, doar împreună putem ajunge în finală. Prioritatea mea este Cupa UEFA apoi mă gândesc să înving cu naţionala României. Joc la nivel înalt şi sper să continui la fel cu Fiorentina", a afirmat Mutu.

Fiorentina joacă în compania formaţiei Glasgow Rangers, joi, de la ora 21.45, într-un meci transmis de Pro TV. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici