Mutu vrea să rămână pe termen lung la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport-Stadio, că este încrezător într-o victorie în meciul cu fosta sa echipă, Juventus Torino, şi că vrea să rămână la Fiorentina pe termen lung, informează calciomercato.com.

25 afișări
Imaginea articolului Mutu vrea să rămână pe termen lung la Fiorentina

Mutu vrea să rămână pe termen lung la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu a precizat că i-a spus tehnicianului Sinisa Mihajlovici, înainte de a pleca, săptămâna trecută, pentru câteva zile la Santo Domingo împreună cu familia sa, că se va întoarce pentru a învinge echipa Juventus. "Cred în victorie, deoarece este cea mai importantă partidă pentru oraş. O victorie cu Juventus înseamnă mai mult de trei puncte", a adăugat fotbalistul.

Întrebat ce jucător ar vrea să nu fie cedat vreodată de Fiorentina, Adrian Mutu a răspuns: "În primul rând eu, pentru alţii va decide clubul". "Vreau să rămân şi să rămân pe termen lung", a mai spus el.

Mutu consideră că dintre greşelile făcute de-a lungul vieţii, "cocaina rămâne de neşters". El este de părere însă că nu a fost greşeală trecerea sa la Juventus Torino, în 2005, după ce în 2004 a fost depistat pozitiv cu cocaină la Chelsea. "Aveam nevoie de timp pentru a redeveni acel Mutu pe care toţi începuseră să îl cunoască la Parma", a explicat el, adăugând că oferta de la Juventus a fost pe cinci ani.

Întrebat de ce este în continuare iubit, în ciuda greşelilor făcute, Mutu a răspuns: "Pentru că atunci când intru pe teren o fac cu toată inima şi cu pasiune, iar pe fanii mei îi interesează în principal acest lucru. Desigur, contează şi cum te comporţi în afara terenului, dar în primul rând ceea ce faci în teren".

Mutu l-a lăudat pe tehnicianul Sinisa Mihajlovici, spunând că este o persoană extraordinară. "Sinisa Mihajlovici este un sârb de 42 de ani, un fost mare jucător care atunci când mă marca în teren era un pitbull. Sini este o persoană extraordinară".

Atacantul a precizat că s-a simţit cel mai rău în vestiarul arbitrilor, acolo unde se schimba în această iarnă, în perioada în care era exclus din echipă.

Întrebat care dintre jucătorii Jovetici, Ljajici, Seferovici şi Babacar are cel mai bun potenţial, Mutu a răspuns: "Jovetici, este un animal".

Adrian Mutu a confirmat că Francesco Totti a încercat să îl convingă să se transfere la AS Roma. El a mai spus că dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo îl preferă pe argentinian, iar dintre Jose Mourinho şi Josep Guardiola pe spaniol. Pus să aleagă între FC Barcelona şi Real Madrid, românul a optat pentru Barcelona, iar în final, dintre opţiunile Mutu şi Hagi, el a ales Hagi.

În ceea ce priveşte viaţa sa personală, întrebat dacă se simte mai mult ca un playboy sau ca un bărbat care iubeşte femeile, fotbalistul a spus că se simte ca un bărbat care îşi iubeşte soţia. "În sufletul meu este doar ea", a precizat el.

Formaţia Fiorentina va întâlni, duminică, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, în etapa a XXXIII-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici