Nadal îl învinge pe Mannarino în bătălia stângacilor şi ajunge în sferturi la Australian Open

Rafael Nadal îşi continuă drumul spre obţinerea recordului de 21 de titluri de Grand Slam la masculin, după ce a câştigat duminică bătălia stângacilor, împotriva francezului Adrian Mannarino, cu 7-6(14), 6-2, 6-2 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Openului Australiei.

292 afișări
Imaginea articolului Nadal îl învinge pe Mannarino în bătălia stângacilor şi ajunge în sferturi la Australian Open

Singurul fost campion rămas pe tabloul masculin, Nadal, câştigătorul din 2009, este la egalitate, cu 20 de titluri majore, cu Roger Federer, accidentat, şi cu Novak Djokovic, de nouă ori câştigător la Melbourne Park, care a fost expulzat din Australia înainte de începerea turneului.

Mannarino pierduse ambele întâlniri anterioare cu Nadal şi a intrat în concurs după o victorie solicitantă în turul al treilea în faţa rusului Aslan Karatsev, într-un meci care a durat patru ore şi 39 de minute.

După un set inaugural intens, ce a durat 81 de minute şi care a inclus un tie-break de 30 de puncte, francezul de pe locul 69 a obosit repede sub soarele arzător al după-amiezii de pe Rod Laver Arena, Nadal a pecetluit victoria cu un as la prima minge de meci.

Fostul număr unu mondial îl va întâlni în continuare în sferturi un alt stângaci, pe canadianul Denis Shapovalov (14 ATP), care l-a învins tot duminică pe favoritul numărul 3, germanul Alexander Zverev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici