Nadal învins în primul meci la revenirea sa după 347 de zile

A fost nevoie de 347 de zile pentru ca Rafael Nadal să revină pe un teren de tenis. Revenirea sa a fost la dublu, la turneul ATP 250 de la Brisbane, alături de fostul său antrenor şi partener, Marc Lopez, cu care a câştigat la Rio 2016.

621 afișări
Imaginea articolului Nadal învins în primul meci la revenirea sa după 347 de zile

Nadal învins în primul meci la revenirea sa după 347 de zile

Rafael Nadal şi-a făcut revenirea oficială în tenis cu o înfrângere, pierzând în faţa speranţelor autohtone Jordan Thompson şi Max Purcell, scor 6-4, 6-4.

Pentru spaniol, care a dat semne că se simte bine în teren, urmează primul său meci de simplu, marţi, 2 ianuarie, împotriva lui Dominic Thiem.

El a fost absent din ianuarie 2023 din cauza unei accidentări la şold la Australian Open.

Australienii au jucat serios şi au câştigat meciul în două seturi, reuşind peste 10 aşi şi câştigând majoritatea punctelor pe serviciul lor.

Nadal a avut câteva momente care a arătat ca pe vremuri, dar absenţa lui din circuit este acum vizibilă în jocul său.

Atmosfera de la Pat Rafter Arena nu a fost cea a unei prime runde de dublu a unui turneu ATP 250, ci mai degrabă cea a unei zile speciale, fanii din tribune bucurându-se şi făcând o ambianţă plăcută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici