Nadal îşi anunţă posibila revenire în teren la demonstrativul de la Abu Dhabi de luna viitoare

Rafael Nadal a anunţat luni că îşi propune să revină după accidentare, la un turneu demonstrativ la Abu Dhabi, luna viitoare, înainte de a juca apoi într-un turneu oficial, pregătindu-se pentru Australian Open.

180 afișări
Imaginea articolului Nadal îşi anunţă posibila revenire în teren la demonstrativul de la Abu Dhabi de luna viitoare

Sursa foto: Mediafaxfoto

Nadal s-a confruntat cu probleme la spate la începutul acestui an şi s-a retras de la Wimbledon şi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a concurat ultima dată în august, la Citi Open, la Washington.

Spaniolul a anunţat înainte de US Open că accidentarea de la piciorul stâng îl va scoate din circuit pentru restul anului, dar a declarat luni, citat de Reuters, că ar putea reveni la evenimentul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship, din 16-18 decembrie.

"Planul meu este să joc la Abu Dhabi, în decembrie, şi la un turneu ATP, înainte de a juca la Australian Open. Este obiectivul meu şi lucrăm din greu pentru ca acest lucru să se întâmple", a declarat Nadal la un eveniment al unui sponsor, organizat la Paris.

„Nu ştiu exact când mă voi întoarce, dar pot spune că obiectivul meu este să încerc să mă întorc la Abu Dhabi, în decembrie, şi apoi, bineînţeles, pentru începutul noului sezon, în ianuarie.

Accidentarea de la picior mai trebuie să se amelioreze puţin, dar deja mă antrenez aproape o oră şi jumătate pe zi, aşa că asta este un lucru pozitiv."

Nadal va încerca să obţină al 21-lea titlu major, un record în tenisul masculin, la Australian Open, care va începe pe 17 ianuarie.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat că niciun jucător nevaccinat nu va fi autorizat să joace, în ciuda faptului că premierul Scott Morrison a declarat presei locale că aceştia ar putea concura, dar numai după ce vor fi supuşi unei carantine de 14 zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici