Nadal se califică în turul al treilea la Australian Open. Victorie lejeră în faţa lui Hanfmann

Rafael Nadal şi-a reluat miercuri cursa pentru un al doilea titlu la Australian Open şi al 21-lea din carieră, trecând de germanul Yannick Hanfmann, pentru a se califica în turul al treilea.

169 afișări
Imaginea articolului Nadal se califică în turul al treilea la Australian Open. Victorie lejeră în faţa lui Hanfmann

Al şaselea favorit a făcut o demonstraţie spectaculoasă în victoria cu 6-2, 6-3, 6-4 în faţa adversarului său german, încântând publicul cu stilul său defensiv şi cu lovituri câştigătoare spectaculoase.

Spaniolul şi-a pus rapid amprenta în primul set, reuşind să facă primul break 2-2, înainte de a câştiga patru game-uri consecutive, pentru a cuceri setul.

În setul al doilea, germanul a depus un efort mai mare pentru a-l opri pe fostul număr 1 mondial, care s-a dovedit a fi zadarnic, întrucât Nadal a obţinut break-ul decisiv pentru a conduce cu 5-3, înainte de a servi pentru set.

În ciuda eforturilor sporite ale lui Hanfmann, Nadal a obţinut un break în al treilea game al setului 3 şi nu a mai privit înapoi. Spaniolul a încheiat meciul după două ore şi 42 de minute, asigurându-şi locul în turul al treilea.

Numărul 5 mondial a fost aproape fără cusur la serviciu, câştigând 13 din 15 puncte în urma primului său serviciu şi nu s-a confruntat cu nicio minge de break. El îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul dintre rusul Karen Khachanov şi francezul Benjamin Bonzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici