Nadia Comăneci, despre amânarea Jocurilor Olimpice: Este decizia corectă, sănătatea planetei este o prioritate

  • Nadia Comăneci este de părere că amânarea Jocurilor Olimpice este decizia corectă.
  • Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în vara anului 2021.
  • CIO şi autorităţile japoneze au luat această decizie din cauza pandemiei de coronavirus.
190 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci, despre amânarea Jocurilor Olimpice: Este decizia corectă, sănătatea planetei este o prioritate

Nadia Comăneci, despre amânarea Jocurilor Olimpice: Este decizia corectă, sănătatea planetei este o prioritate

Shinzo Ave, prim-ministrul Japoniei, şi Thomas Bach, preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, au căzut de acord, în urma unei convorbiri telefonice de urgenţă, că este necesar ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să fie amânate.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în vara anului 2021.

Fosta mare sportivă româncă Nadia Comăneci consideră că decizia de a amâna Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost cea corectă.

”Este o decizie corectă. În aceste circumstanţe, sănătatea planetei este o prioritate. Să staţi safe, să ne vedem cu bine”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici