Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, filmaţi într-un parc dotat cu aparate de fitness

Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger apar într-o nouă filmare făcută în timpul unui antrenament de fitness. Fostul mare actor lucrează la un aparat de fitness în timp ce fosta mare gimnastă îl supraveghează.

1826 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, filmaţi într-un parc dotat cu aparate de fitness

Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, filmaţi într-un parc dotat cu aparate de fitness

Imaginile au fost surprinse într-un spaţiu în aer liber dotat cu aparate de fitness. Nadia numără mişcările lui Arnold şi când ajunge la 10 îi spune acestuia că este numărul ei favorit.

Îţi mulţumesc pentru că mă inspiri, îi răspunde Arnold la finalul exerciţiului.

„Stimulentul de vineri@ gimnastul de aur Arnold Schwarzenegger”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Filmarea a devenit foarte populară pe reţeaua de socializare, imaginile fiind urmărite şi comentate de mii de persoane.

Nadia şi Arnold au mai apărut împreună în imagini video publicate pe reţelele de socializare atât de celebrul actor cât şi de fosta mare gimnastă. Cei doi locuiesc în California şi sunt prieteni de mult timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici