Nani, Manchester United, şi-a dat acordul pentru un transfer la Juventus

Mijlocaşul portughez al echipei Manchester United, Nani, şi-ar fi dat acordul pentru un transfer la campioana Italiei, Juventus Torino, a anunţat, marţi, cotidianul piemontez Tuttosport.

162 afișări
Imaginea articolului Nani, Manchester United, şi-a dat acordul pentru un transfer la Juventus

Nani (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În ciuda faptului că viitorul antrenor al englezilor, olandezul Louis van Gaal, doreşte să oprească plecarea lui Nani de la Manchester United, Tuttosport este convins că transferul este deja făcut.

În iarnă s-a speculat pe seama unui posibil transfer al lui Nani în Serie A, printre echipele interesate aflându-se Internazionale Milano şi Juventus.

Cotidianul italian susţine că Nani şi-a dat acordul, având în vedere că Juventus va evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Nani vede în transferul la Juventus o posibilitate de a-şi relansa cariera, după un sezon dificil la United.

Pentru mijlocaşul portughez, Manchester United va primi patru milioane de lire sterline (circa 4,86 de milioane de euro), iar salariul jucătorului va fi de 3,3 milioane de lire sterline (aproximativ patru milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici