Naomi Osaka, locul 1 WTA, eliminată în turul trei la Roland Garros. Halep o pierde ca adversară şi rămâne favorită la trofeu

Naomi Osaka (1 WTA) a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa cehoaicei Katerina Siniakova (42 WTA), scor 4-6, 2-6.

2565 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, locul 1 WTA, eliminată în turul trei la Roland Garros. Halep o pierde ca adversară şi rămâne favorită la trofeu

Naomi Osaka, locul 1 WTA, eliminată în turul trei la Roland Garros. Halep o pierde ca adversară şi rămâne favorită la trofeu

La fel ca în primele două partide de la Roland Garros, Naomi Osaka a pierdut primul set. Siniakova a făcut break la 4-4, iar apoi şi-a adjudecat actul inaugural, după aproximativ 45 de minute de joc.

Diferenţa faţă de primele două tururi a fost reprezentată de faptul că Osaka nu a reuşit să mai revină în joc. În setul doi, egalitatea a persistat doar până la 2, moment din care Siniakova a câştigat de patru ori consecutiv şi s-a calificat în optimile de finală după prima minge de meci.

Astfel, principala favorită la câştigarea trofeului, Naomi Osaka, este eliminată după doar trei partide şi nu va prinde săptămâna a doua la Paris. Dintre primele cinci favorite la câştigarea Roland Garros, doar Simona Halep (3 WTA) a mai rămas în competiţie şi s-a calificat în optimi. Înainte de Osaka, Karolina Pliskova (2 WTA) şi Angelique Kerber (5 WTA) au fost eliminate, iar Kiki Bertens (4 WTA) s-a retras în turul secund.

De partea cealaltă, Katerina Siniakova, în vârstă de 23 de ani, atinge cea mai bună performanţă a carierei pe tabloul de simplu al unui turneu de Grand Slam. Reprezentata Cehiei va întâlni în optimi câştigătoarea din duelul Anna Blinkova (117 WTA) - Madison Keys (14 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici