Naomi Osaka va reveni luni, 12 august, pe primul loc în clasamentul WTA. Ce loc va ocupa Simona Halep

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile de finală de la turneul Rogers Cup. Fostul lider mondial a acuzat o accidentare la gleznă în partida cu Marie Bouzkova, iar după 50 de minute şi-a luat rămas bun de la spectatorii din Canada.

3192 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka va reveni luni, 12 august, pe primul loc în clasamentul WTA. Ce loc va ocupa Simona Halep

Naomi Osaka va reveni luni, 12 august, pe primul loc în clasamentul WTA. Ce loc va ocupa Simona Halep

Cu toate acestea, Halep nu îşi va pierde poziţia a patra din ierarhia mondială. Jucătoarea din Constanţa va rămâne pe locul patru, după ce Elina Svitolina, care era favorita cu numărul şase la Toronto, a fost eliminată de la Rogers Cup, vineri seara, 9 august, de jucătoarea din America Sofia Kenin, în două seturi, scor 7-6, 6-4.

Bianca Andreescu a ajutat-o pe Naomi Osaka să revină pe primul loc WTA. Sportiva din Canada cu origini româneşti a învins-o în sferturi pe Karolina Pliskova, scor 6-0, 2-6, 6-4, care era singura contracandidată a niponei. Astfel, de luni, 12 august, Osaka va reveni pe primul loc mondial, iar următoarele trei poziţii vor fi ocupate astfel: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova şi Simona Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici