Napoli: Depunctarea îi va motiva pe cei de la FC Timişoara

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, vineri, că jucătorii formaţiei FC Timişoara vor fi motivaţi după depunctarea dictată de FIFA şi a precizat că nu crede că patronul Marian Iancu nu va lăsa formaţia bănăţeană să se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova.

21 afișări
Imaginea articolului Napoli: Depunctarea îi va motiva pe cei de la FC Timişoara

Napoli: Depunctarea îi va motiva pe cei de la FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

“Va fi un meci dificil, noi vom încerca să facem un joc bun şi să obţinem cele trei puncte. Nu cred ce spune patronul lor, că nu se vor prezenta la joc. Din contră, sunt convins că vor veni la Craiova să câştige. Ei sunt supăraţi după ce s-a întâmplat în această săptămâna, când le-au fost luate şase puncte, iar acest lucru îi va motiva la partida cu noi. Nu ne interesează pe noi ce se întâmplă la Timişoara, sunt probelmele lor, la noi este important cum vom pregăti acest meci cât mai bine", a spus Napoli.

Nicolo Napoli consideră că sancţiunea dictată împotriva clubului FC Timişorara nu va duce la incidente în tribune la meciul de la Craiova.

"Nu cred că suporterii timişorenilor vor face scandal. Decizia a fost luată şi nu mai poate fi întoarsă, iar cei de acolo nu vor şi alte probelme în plus. Nu este un caz singular ce au păţit fanii noştri cu Dinamo. Oricum, cred că suporterii trebuie să vină la stadion, să încurajeze echipa, să ne sprijine, să fie bine pentru toţi şi pentru ei şi pentru noi. Nu cred că vor face scandal", a precizat antrenorul italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici