Narcis Răducan, director sportiv FCSB: Niciun jucător nu mai are voie să-l sune pe patron

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a anunţat că Gigi Becali a decis ca fotbaliştii să nu mai aibă dreptul de a-l suna.

244 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan, director sportiv FCSB: Niciun jucător nu mai are voie să-l sune pe patron

Narcis Răducan, director sportiv FCSB: Niciun jucător nu mai are voie să-l sune pe patron

Dezvăluirea vine în contextul în care au existat multe voci care au susţinut că unii dintre fotbaliştii vicecampioanei au linie directă cu patronul.

”O să divulg un secret acum. Poate că se va supăra (n.r. - Gigi Becali) că spun asta. Gigi a decis şi nu-i mai dă voie niciunui jucător să-l mai sune. Mă refer la probleme tehnice, strict fotbalistice. Gata! S-a terminat cu asta”, a spus Răducan, după care a continuat: ”A, dacă-l sună vreun jucător în legătură cu nişte probleme personale este ok, că vrea să-şi ia o casă sau mai ştiu eu ce. Dar, în rest, nu mai au voie să-l sune pe patron”, a mai precizat Narcis Răducan, sâmbătă la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a susţinut, recent, că unii dintre fotbaliştii FCSB comunică foarte des cu patronul Gigi Becali. Componentul Generaţiei de Aur a declarat că acest aspect este incompatibil cu performanţa la nivel intern şi european. Printre oamenii care au vorbit despre acest aspect a fost şi fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică.

Dică a vorbit după eliminarea din Europa League, de joi, cu Vitoria Guimaraes, scor 0-1, la general: "Acei băieţi care au linie directă cu patronul în fiecare zi la telefon. Eu de la ei mă aşteptam ca în seara asta să arate şi ei că sunt bărbaţi adevăraţi şi reuşesc să ducă echipa asta în Europa League. Îmi aduc aminte că atunci când ziceau că se sufocă pe teren noi ne luptam trei reprize de la egal la egal cu Sporting, ne luptam la campionat. Dar ei se sufocau pe teren. Atunci s-au găsit să vorbească despre antrenor", a spus Dică, la TelekomSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici