Narcis Răducan: Sper ca de această dată să nu-i mai neglijăm pe greci

Directorul general al Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi, după Adunarea Generală Extraordinară a LPF, că în partida cu Grecia speră ca jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă să nu îi mai neglijeze pe adversari.

42 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Sper ca de această dată să nu-i mai neglijăm pe greci

Narcis Răducan (Imagine: Alexandru Solomon / Mediafax Foto)

"Suporterii nu vor avea răbdare, dar cel puţin în prima parte a meciului, dacă băieţii vor începe bine sunt convins că vor fi un generator pentru ei. Trebuie să fim atenţi la punctele forte ale adversarului. Dacă în tur i-am neglijat, sper ca de data aceasta să nu o mai facem", a spus Răducan.

Narcis Răducan este de părere că echipa naţională poate recupera diferenţa de două goluri. "Putem întoarce rezultatul. Diferenţa de valoare nu este atât de mare. Au fost mai bine organizaţi, mai eficienţi şi pe mine m-au surprins. Din păcate i-au surprins şi pe jucătorii echipei naţionale, dar România are capacitatea să întoarcă rezultatul. Jucăm pe un stadion plin şi ţinând cont de perspectiva unei victorii, cred că avem şansele noastre. Trebuie să fim mult mai incisivi şi să demonstrăm că vrem să ajungem la mondiale. Până la urmă vorbim de un 2-0 realizabil", a completat Răducan.

Oficialul grupării gălăţene a precizat că la echipa naţională au fost convocaţi cei mai buni jucători, cu excepţia atacantului Adrian Mutu. "Nu se pot face foarte multe modificări. Cam ăştia sunt jucătorii cei mai buni la echipa naţională. Este discutat dacă trebuia sau nu să fie prezent şi Adrian Mutu. În rest cam ăştia sunt jucătorii şi cred că avem şanse", a explicat Răducan.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.

Meciul retur va avea loc în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici