Năstase după alegerea Ruxandrei Dragomir: O să fim tot o federaţie fără bani

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, luni, că Federaţia Română de Tenis (FRT) va fi în continuare un for fără bani dacă va fi condus de Ruxandra Dragomir.

14 afișări
Imaginea articolului Năstase după alegerea Ruxandrei Dragomir: O să fim tot o federaţie fără bani

Năstase după alegerea Ruxandrei Dragomir: O să fim tot o federaţie fără bani (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Deja e un lucru extraordinar că până la urmă s-a ales fără să ne certăm. Am venit aici special pentru ca aceste alegeri să se facă într-un mod disciplinat şi mă bucur că s-a reuşit acest lucru. În momentul de faţă şi în situaţia de criză mondială consider că cea mai bună variantă ar fi fost Aurel Muntean, dar dacă electoratul aşa a decis, o să fim în continuare o federaţie fără bani", a spus Ilie Năstase.

Fostul preşedinte al FR Tenis a adăugat că greutatea organizării meciului de Cupa Davis dintre România şi Rusia, din perioada 6-8 martie, va cădea pe umerii Ruxandrei Dragomir. "Domnul Aurel Munten a promis 100.000 de euro, bani de care mai era nevoie pentru Cupa Davis, acum greutatea cade pe umerii Ruxandrei Dragomir să găseasca această sumă până pe 3 martie. O voi susţine pe Ruxandra Dragomir dacă îmi convine echipa pe care şi-o va face. Dacă e să fiu dezamăgit de ceva, sunt dezamăgit că nici măcar un minut nu s-a vorbit despre tenis, ci doar despre cine este preşedinte", a precizat Năstase.

Citeşte şi

Ruxandra Dragomir, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

Ilie Năstase a demisionat din funcţia de preşedinte al FRT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici